QUE FEM?

Les activitats de l'AFA s'adrecen a recolzar l'activitat formativa de l'escola i son entre d'altres:

La Castanyada: Aquest dia per la tarda, els alumnes celebren la tradicional "Castanyada". L'AFA juntament amb un grup de mares col·laboradores, hem tallat, dut a rostir i distribuït entre els alumnes, la notable quantitat de 200 kg de castanyes.

Celebració del Nadal :Amb aquesta celebració, l'Associació intenta mantenir la màgia del Nadal dins del centre escolar i els somnis dels més petits que donen les seves cartes al patge reial i als seus ajudants. Es recolliran les cartes d'infantil i de primària i es lliuraran obsequis al "Caga-Tió".

 Celebració del Carnaval :En febrer, cada any, s'organitzarà el concurs de disfresses lliurant els diplomes i els premis als guanyadors de la disfressa en grup, el més elaborat fet a casa, el més original i el més divertit .La festa serà amenitzada per un animador i a tots els alumnes assistents a la festa se'ls lliurarà un berenar.

 Celebració del dia del Fundador: Com és tradició a la nostra escola, aquest dia organitzem un dinar per a totes les famílies sòcies que estiguin al corrent de pagament. Es llogaran atraccions per a tot l'alumnat soci del Col·legi, tanmateix es lliuraran els premis literaris als alumnes guanyadors i es faran moltes activitats. És un dia molt especial per nosaltres, per riure, per ballar, per alliberar tensions, oblidar-nos de les preocupacions i gaudir dels amics i dels nostres fills i filles en un entranyable ambient de festa i germanor.

 Celebració de fi de curs: Com cada any es faran diverses activitats per els mes petits, jocs d’aigua i de tota mena. Pel l’alumnat de 4rt de E.S.O i que finalitzen la seva etapa escolar al centre se’ls obsequia amb un DVD amb un foto-muntatge del seu recorregut per l’escola i birrets. Cal recordar que només es farà lliurament a les famílies sòcies i que estiguin al corrent de pagament.

Projecte “LISTENING & SPEAKING”:L'AFA contribuirà econòmicament al programa d’auxiliars de conversa que promou l’Escola Cristiana, fent-se càrrec dels seu cost al 100 per 100 i per la seva totalitat. Amb l’objectiu de la millora continuada i donant un impuls a l’aprenentatge de l’anglès, a partir del mes de gener i fins a final de curs, el nostre col·legi participarà del Programa d’Auxiliars de Conversa que promou l’Escola Cristiana.

Xerrades: S'ofereixen un conjunt de xerrades sobre temes d'interès que preocupen i interessen a les famílies finançades per l’AFA.