QUI SOM?


L'AFA és una organització sense ànim de lucre formada per les famílies dels alumnes del Col·legi Sant Gabriel de Barcelona.

L'existència d'una associació de pares i mares és un dret reconegut legalment i és el compromís dels pares i les mares dels alumnes el que fa la possible. La responsabilitat sobre el funcionament és de tots els socis i de la Junta de l'AFA.

Els objectius, els projectes, les activitats, la manera de participar i la metodologia de treball dependrà de les necessitats concretes del centre i, en conjunt, de tots els membres de la comunitat educativa.

És a dir, l'AFA és una plataforma oberta a la participació en tots els aspectes que fan referència a l'educació amb la finalitat d'aconseguir, conjuntament amb els professors, una formació de qualitat per als nois i noies del nostre col·legi.

Els socis i sòcies de l'AFA tenen l'obligació de triar la junta de govern que millor representi les seves idees. Els membres tenen el dret d'exigir a la junta el compliment de les obligacions per les que va ser triada democràticament.

Els representants de l'AFA són els pares i mares, per això, és important que aquests prenguin consciència i participin en el funcionament de l'associació pel benestar i l'educació dels fills i filles, alumnes, del col·legi.

Cap comentari:

Publica un comentari