3 de febr. 2015

XERRADA COL·LOQUI: “La feina d’escola arriba a casa: Hem d’ajudar-los?”

Benvolgudes Families,

La Junta Directiva de l´AFA del Col·legi Sant Gabriel de Barcelona posa en coneixement de totes les famílies, que el proper dia 25de Febrer de 2015, de 15:00 a 16:30 es farà a la sala d'actes del col·legi la segona Xerrada per a pares organitzada per l’AFA del Programa de Suport a les Famílies 2014-2015 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

Se'ns parlarà de com podem ajudar els nostres fills i filles sense fer-los la feina i també de com els podem ajudar a enfocar els estudis de manera responsable. També es debatrà sobre la importància que les famílies donen a l'escola i a les tasques escolar i sobre quins han de ser els hàbits i condicions necessaris per treballar a casa.

L’ajuntament de Barcelona exigeix la inscripció prèvia de tots els assistents, així com una mínima assistència  per poder fer la xerrada. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ens ho faci saber enviant un mail a afasantgabriel@gmail.com indicant a l'assumpte del correu “Xerrada La Feina d’Escola” i el nom dels assistents en el cos del correu.

L’ entrada es farà per la porta d’accés al teatre que hi ha a l’antiga carretera de Mataró, el mateix accés i el mateix horari dels festival de Nadal.

Esperem la vostra assistència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada